ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
D. Melanis Photography | Φωτογραφήσεις Γάμων, Βαπτίσεων & Εκδηλώσεων Κάτω Πετράλωνα Αττικής


Κάθε σημαντική στιγμή μπορεί να κρατάει για λίγες ημέρες, οι αναμνήσεις σας, όμως, θα κρατήσουν για μια ζωή. Για αυτό λοιπόν, το φωτογραφείο μας “D. Melanis Photography” το οποίο βρίσκεται στα Κάτω Πετράλωνα Αττικής, είναι εδώ για να σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την καλλιτεχνική φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση της πιό σημαντικής ημέρας της ζωής σας.

Οι έμπειροι φωτογράφοι μας, με συνέπεια και επαγγελματισμό, θα αποτυπώσουν με τον πιο φυσικό και αυθόρμητο τρόπο μια ολόκληρη ιστορία.

Δεν επιθυμούμε να δημιουργήσουμε εικόνες αφύσικες, δίχως αλληλουχία και ειλικρίνεια ενώ στοχεύουμε στο να φτιάξουμε μια ιστορία που θα τη “διαβάζει” κανείς μέσα από τις φωτογραφίες καθώς θα ξεφυλλίζει τις σελίδες του άλμπουμ σας.
 

 


 

 
 
ΓΑΜΟΣ
Μπορούμε να αναλάβουμε την φωτογραφική κάλυψη όλης της ημέρας του γάμου σας. Από το σπίτι του γαμπρού και της νύφης, όλο το Μυστήριο στην εκκλησία μέχρι και το γλέντι που θα πραγματοποιήσετε μετά το γάμο. Η προσέγγιση μας είναι διακριτική, αυθόρμητη και σύγχρονη. Αποφεύγουμε να παρεμβαίνουμε στη ροή της ημέρας γιατί θέλουμε να αποθανατίσουμε αυθόρμητες στιγμές και ειλικρινείς εκφράσεις.
 
  Φωτογράφηση Γάμου
  Άλμπουμ Γάμου - Ψηφιακά Άλμπουμ Γάμου
  Pre-wedding Φωτογράφηση
  Φωτογράφηση Next Day
  Κάλυψη επιπλέον μέρας
  Βίντεο Γάμου

 


 

 
 
ΒΑΠΤΙΣΗ
Η έμπειρη ομάδα μας λόγω της μεγάλης εμπειρίας που διαθέτει από φωτογραφήσεις βαπτίσεων, μπορεί να αποτυπώσει μοναδικές στιγμές, αυθόρμητες εκφράσεις, να δημιουργήσει καλλιτεχνικές φωτογραφίες και ξεχωριστά βίντεο που θα αφηγούνται την ιστορία από την ημέρα της βάπτισης. Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να συζητήσουμε πώς έχετε φανταστεί την βάπτιση και να δημιουργήσουμε μια προσφορά ανάλογα με τις ανάγκες αλλά και το budget σας.
 
  Φωτογράφηση Βάπτισης
  Άλμπουμ Βάπτισης
  Ψηφιακά Άλμπουμ Βάπτισης
  Βίντεο Βάπτισης
  Φωτογράφηση Next Day
  Next Day Φωτογράφηση Βάπτισης

 


 

 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  Φωτογράφιση Εγκυμοσύνης
  Φωτογραφίες εκδηλώσεων
  Φωτογραφήσεις προϊόντων
  Φωτογραφήσεις καταλυμάτων
  Φωτογραφίες διπλωμάτων, διαβατηρίων, ταυτοτήτων
  Εκτύπωση φωτογραφιών
  Εκτύπωση σε κούπες, πέτρες, mouse pads κ.α.
  Επεξεργασία φωτογραφιών
 
Είτε θέλετε λοιπόν μια απλή, αλλά ποιοτική και αξιόπιστη αποτύπωση των στιγμών σας, είτε επιθυμείτε μια καλλιτεχνική φωτογράφιση, η έμπειρη ομάδα μας, μπορεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 


 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ή περάστε από το φωτογραφείο μας στα Κάτω Πετράλωνα Αττικής για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας, να σας ενημερώσουμε για τις ποικίλες υπηρεσίες που προσφέρουμε και να σας προτείνουμε ολοκληρωμένες επιλογές υπηρεσιών λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες.