ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
D. Melanis Photography | Φωτογραφίσεις Γάμων, Βαπτίσεων & Εκδηλώσεων Κάτω Πετράλωνα Αττικής


Κάθε σημαντική στιγμή μπορεί να κρατάει για λίγο, οι αναμνήσεις σας όμως θα κρατήσουν για μια ζωή. Για αυτό λοιπόν, είμαι κοντά σας και έτοιμος να σας προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για την καλλιτεχνική φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση της πιο σημαντικής ημέρας της ζωής σας.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, θα αποτυπώσω με τον πιο φυσικό και αυθόρμητο τρόπο μια ολόκληρη ιστορία.

Δεν επιθυμώ να δημιουργήσω εικόνες αφύσικες, δίχως αλληλουχία και ειλικρίνεια αλλά στοχεύω στο να φτιάξω μια ιστορία που θα τη “διαβάζει” κανείς μέσα από τις φωτογραφίες καθώς θα ξεφυλλίζει τις σελίδες του άλμπουμ σας.
 

 


 

 
 
ΓΑΜΟΣ
Αναλαμβάνω την φωτογραφική κάλυψη όλης της ημέρας του γάμου σας. Από τις προετοιμασίες του γαμπρού και της νύφης, το Μυστήριο στην εκκλησία μέχρι και την δεξίωση που θα πραγματοποιήσετε μετά την τελετή. Η προσέγγιση μου είναι διακριτική, αυθόρμητη και σύγχρονη. Αποφεύγω να παρεμβαίνω στη ροή της ημέρας γιατί επιθυμώ να απαθανατίσω αυθόρμητες στιγμές και ειλικρινείς εκφράσεις.
 
  Φωτογράφιση Γάμου
  Άλμπουμ Γάμου - Ψηφιακά Άλμπουμ Γάμου
  Φωτογράφιση Pre-wedding
  Φωτογράφιση Next Day
  Βίντεο Γάμου
  Βίντεο Κλιπ Γάμου
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

 


 

 
 
ΒΑΠΤΙΣΗ
Λόγω της μεγάλης εμπειρίας που διαθέτω από φωτογραφίσεις βαπτίσεων, μπορω να αποτυπώσω μοναδικές στιγμές, αυθόρμητες εκφράσεις, να δημιουργήσω καλλιτεχνικές φωτογραφίες και ξεχωριστά βίντεο που θα αφηγούνται την ιστορία από την ημέρα της βάπτισης. Επικοινωνήστε μαζί μου ώστε να συζητήσουμε πώς έχετε φανταστεί την βάπτιση και να δημιουργήσω μια προσφορά ανάλογα με τις ανάγκες αλλά και το budget σας.
 
  Φωτογράφιση Βάπτισης
  Άλμπουμ Βάπτισης
  Ψηφιακά Άλμπουμ Βάπτισης
  Φωτογράφιση Next Day
  Βίντεο Βάπτισης
  Βίντεο Κλιπ Βάπτισης
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

 


 

 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  Φωτογράφιση Εγκυμοσύνης
  Φωτογράφιση Εκδηλώσεων
  Φωτογράφιση Προϊόντων
  Φωτογράφιση Καταλυμάτων
  Φωτογραφίες διπλωμάτων, διαβατηρίων, ταυτοτήτων
  Εκτύπωση Φωτογραφιών
  Εκτύπωση σε κούπες, πέτρες, mouse pads κ.α.
  Επεξεργασία Φωτογραφιών
  Εκτύπωση Φωτογραφίας σε Καμβά και Κ-FIX
 
Είτε θέλετε λοιπόν μια απλή, αλλά ποιοτική και αξιόπιστη αποτύπωση των στιγμών σας, είτε επιθυμείτε μια καλλιτεχνική φωτογράφιση είμαι στην διάθεσή σας και έτοιμος να ανταποκριθώ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 


 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

ή περάστε από το φωτογραφείο μου στα Κάτω Πετράλωνα Αττικής για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας, να σας ενημερώσω για τις ποικίλες υπηρεσίες που προσφέρω και να σας προτείνω ολοκληρωμένες επιλογές υπηρεσιών λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες.